Terapi

Kom godt igang med terapi hos mig

Første gang du kontakter mig, taler vi om dit behov for hjælp, og hvordan man i hovedtrækkene griber det an. Vi aftaler at mødes, til det jeg kalder en introtime.

Ved denne første samtale, udveksler vi praktiske oplysninger og pejler os ind på dine problemstillinger og du mærker efter hvordan kemien opleves og om du har lyst til, at komme igen ( hvilket du altid først skal svare på, dagen efter på telefon eller mail).

Når vi er enige om problemstillingen, er det min opgave at sammensætte den rette terapi. Den kan udgøres af samtaleterapi og eventuel lette kropsøvelser fx i form af åndedrætsøvelser og lette mindfulness øvelser.

Til slut fortæller jeg hvad det kræver af dig at gå i terapi – for at du kan opnå det fulde udbytte.

I de fleste tilfælde vil det være gavnligt for dig, at gå i terapi én gang om ugen i en periode, for så senere i forløbet måske, at øge intervallet i mellem terapitimer.

Du er selvfølgelig berettiget til at afbryde terapien på et hvilket som helst tidspunkt der passer dig. Jeg vil dog anbefale, at et terapiforløb i alle tilfælde afsluttes med en statussamtale. Det sikrer dig at du får den bedst tænkelige ballast med dig.

Hvordan foregår terapien?

Jeg tager i terapien udgangspunkt i dit liv, her og nu. Jeg vil være lyttende og hjælpe dig med, at afklare hvilke dynamikker og processer, der ligger til grunde for dine udfordringer. Jeg vil støtte dig i, at aflære gamle mønstre og indlære nye, så du igen kan få energien og friheden tilbage i dit liv og hermed være mindre bundet af irrationelle behov eller symptomer.

Jeg laver forskellige interventioner i terapien, hvor jeg f.eks. stiller dig opklarende spørgsmål, spejler dig, gør opmærksom på eventuelle kropslige reaktioner, eller bringer kroppen ind i samtalen ved forskellige øvelser såsom åndedrætsøvelser, selvfølgelig altid i dit tempo.

På denne måde vil du få en større fornemmelse for din krops reaktioner og en lettere tilgang til det følelsesmæssige lag. Dette vil være med til, at ændre på dine problematikker hen af vejen. Det lyder simpelt, men det kræver mod og tålmodighed, at arbejde med sig selv og de indre følelseslag og jeg vil støtte dig hele vejen. Første skridt er at tage kontakt.

Glæder mig til, at høre fra dig.

Få en introtime til fast lav pris

Jeg tilbyder en introtime til alle nye klienter, da terapi handler meget om det relationelle og om kemi. Du kan få en introtime til en fast lav pris på 200 kr. Book en tid i dag.