Jeg har over 20 års erfaring.

Både som pædagog, familieplejekonsulent, familiebehandler og psykoterapeut. 

Jeg har altid elsket at arbejde med mennesker og se den proces jeg kan faciliterer og være med til, at udvikle sammen med den enkelte klient eller familie, i et tillidsfuldt samarbejde.

Størstedelen af mine klienter er unge og deres familier.

Jeg har stor erfaring med familier med forskellige problematikker, herunder dysfunktionelle mønstre, psykisk sygdom i familien, højt konflikt niveau mfl.

Desuden arbejder jeg meget med unge med fx angst, stress, selvskade, spiseforstyrrelse, lavt selvværd traume mfl. 

Jeg har de seneste år også haft rigtig mange unge med anden etnisk baggrund, der lever i en dobbelthed/ splittelse mellem deres forældres kultur forståelse og deres egen kulturforståelse som ung i Danmark og flere af dem, har været længerevarende under social kontrol og har mange traumer og svigt med sig heraf. 

Når jeg har unge i terapi foregår det både i mit lokale eller som en ´Walk and talk´ i naturen. Alt efter hvad der føles bedst for den unge.

I mine familie-terapier, er det oftest i mit lokale i Virum og her kan det både være unge og deres forældre, bedsteforældre, papforældre mfl. Jeg tilbyder desuden søskendeterapi med eller uden forældre og har også mange forældre, der kommer til mine tema aftener fx om angst, stress, selvskade mfl. 

 

Mine uddannelser

2019 Psykoterapeut (MPF)

2016 Kandidat i pædagogisk sociologi

2008 Proffesionsbachelor i pædagogik ( Pædagog)

2004 – Grund uddannelse i pædagogik ( PGU)

 Min arbejdserfaring

Psykoterapeut 

Familiebehandler 

Familieplejekonsulent 

Pædagogisk leder  

Pædagog 

Mine kurser

Åndedræt og mindfulness

Åndedræt masterclass v/ Thore Fogh

2-dages kursus i tilknytningsteori og tilknytningsmønster v/ Inge holm.

6 mdr. Kursus “Tillid og det dobbelte blik” V/Hanne Warming 

Traume Recovery kursus V/ Henrik Prien fra TUBA 

Kursus i forråelse V/Dorthe Birkemose 

Jeg har et stort, lyst og hyggeligt kliniklokale i et mindre klinikfællesskab, beligende i en stor erhvervsvilla i Virum.

Jeg er meget optaget af, hvordan krop og hjerne hænger sammen 

– Og hvor stor betydning det har, at mærke sin krop og reagerer hensigtsmæssigt på sine følelser.

Jeg oplever hvor mange, der lider under manglende kontakt eller forståelse ind i de kropslige tilstande og hvor meget det kan påvirke sindet, selvværdet og ens indre ro.  Manglende kontakt kan mærkes på mange måder fx som tomhed, uro, smerter i maven, hovedpine, tankemylder, angst , stress, vrede, eller afmagt.

Kroppen reagerer ganske simpelt, hvis ikke der er “hul” igennem til kroppens signaler og følelserne.

Det kan være svært at vide, hvornår og hvordan man skal reagerer, når man mærker “noget” i kroppen. Det kan jeg hjælpe med, at forstå og  hjælpe til at lære, at reagere hensigtsmæssig på. 

 

Jeg arbejder ud fra den neuroaffektive udviklingsteori.

– I korte træk, har teorien fokus på nervesystemerne og det hele menneske; hjerne og kroppen i ét. 

Svigt, traumer og ubehagelige oplevelser sidder i kroppen, oftest uden vi er opmærksomme på det og ved, at få kroppens “sprog” mere på banen og derved opnå en større kropsforståelse,  giver det os mulighed for, at forbinde de forskellige lag inden i os og på den måde, komme dybere i det terapeutiske arbejde og forløse fx gamle traumer.

Derfor giver det mening, at have fokus på kroppen såvel som på det kognitive. Det betyder, at man i terapien hos mig, også bliver opmærksom på sin krop. Man kan fx blive bedt om, at reflekterer over, hvordan kroppen mærkes, er der reaktioner og hvordan føles de, eller hvorfor er der reaktion. Det har for alle mine klienter været en effektiv måde, at komme sig selv og problematikkerne nærmere. 

Jeg tilbyder også familieterapi & gruppeterapi

Se under terapi formerne, for mere information herom, eller skriv til mig.