Referencer

Gennem mit forløb med Shila har jeg udviklet mig mere end jeg troede muligt. Da jeg startede ved hende i December 2018 var jeg enormt usikker, manglede selvtillid, og troede i alle tilfælde af konflikter, at jeg alene var problemet. Shila har lært mig at tro på mig selv, være reflekterende i mine sociale relationer samt at være mere selvbevidst. Dette gør at de situationer der før har været enormt svære at håndtere, er blevet nemmere. Jeg kan i høj grad reflektere mere over de svære situationer, hvilket gør at outputtet altid bliver bedre, herunder den følelse jeg kommer ud med. Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb med søde og dygtige Shila.

– Anna, 26 år

Jeg har gået hos Shila i cirka et år. Terapien har hjulpet mig til, at opdage mine uhensigtsmæssige strategier i det sociale samspil, især i forhold til det modsatte køn. Jeg har nu fået nogle redskaber, så ikke de strategier spænder ben for mit videre sociale liv. Kan varmt anbefale Shila.

– Ina, 52 år

Det har været så godt at gå hos Shila. Jeg havde mange vredesudbrud før og havde svært ved at styre mit temperament, det går meget bedre nu.

– Tanja, 19 år

Jeg har været så glad for, at komme hos Shila. Hun har hjulpet mig med, at mærke hvad jeg føler og ikke lade mig grænseoverskride hele tiden i forskellige sociale relationer. Jeg har nu fået en stemme – min egen.

– Tine 24 år

Shila er fantastisk nærværende og nede på jorden. Møder én præcist hvor man er den dag og er åben overfor hvad man end har brug for at få talt om. En meget personlig terapi, på den måde, at man også får igen og ikke kun giver. Utrolig varm og empatisk og absolut ikke dømmende. Får alle tilgængelige stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Majbritt, 47 år