Referencer

Læs hvad mine kunder siger om deres oplevelse hos mig.

Kalypso

Danmarks bedste behandler!

Jeg fik Shila anbefalet af min veninde. Efter en enkel session valgte jeg at købe et klippekort med 10 omgange.

Jeg er nu færdig med mine sessioner og så snart jeg har råd igen, vender jeg atter tilbage.

Det er helt ubeskriveligt at forklare i ord hvor dygtig Shila er, det skal simpelheden opleves. Det er rart at have fundet en tryg behandler hvor man har kunne udvikle og heale sig selv.

Nete

Shila er fantastisk dygtig til at skabe en konstruktiv dialog og stemning, selv når det er rigtigt svært. De bedste anbefalinger fra hele familien.

Thomas, Janne og Mia

Vi har været i familiebehandling hos Shila og været utrolig glade for resultatet og Shila”s nærværende og strukturerede måde, at støtte os på. Vi har haft et kort men meget virksom forløb på 3 gange. Inden vi startede troede vi faktisk, at vi var sådan en familie der altid skulle have visse udfordringer, og vi havde svært ved at se problematikken fra andre vinkler. Så vi var meget overrasket over, at terapien så hurtigt gav resultater. Shila gav os hver gang lektier og øvelser med hjem. Det var rart, at man følte man hver dag kunne øve sig på problematikken.

Vi ved, hvem vi nu skal ringe til, hvis det igen bliver svært og det vil jeg i høj grad også anbefale jer at gøre, ring til Shila og book en tid. Det virker faktisk.

Naja, 21 år

Jeg havde meget angst og daglige angstanfald, da jeg startede hos Shila. Jeg har fået en masse brugbare og meget konkrete værktøjer til, at holde min angst væk. Jeg har også fået arbejdet med angstens mulige årsag og de underliggende grunde. Det har været utrolig rart, at lærer mere om mig selv, og det har gjort jeg har fået det meget bedre.

Jeg anbefaler i høj grad Shila.

Kirsten, 51 år

Jeg har gået i et kortere forløb hos Shila; den korte længde skyldes at jeg var i et længere forløb inden. Min erfaring med terapi er grundig. Jeg har fra første færd oplevet Shila som en stor hjælp. Jeg fandt frem til Shila på baggrund af hendes omfattende erfaring med blandt andet unge. Jeg havde brug for hjælp som forælder. Shila er en dygtig psykoterapeut. Hun har hjulpet mig i nogle effektive ryk, også ved at hjælpe mig med at se ting, jeg skulle have med i det samlede billede. Hun har hjulpet mig med den dybere selvomsorg, der er brug for, når mit barn har fået problemer fordi jeg ikke har næret selvomsorg som udgangspunkt. Hun har kendskab til området med tilknytning og relaterede problematikker. Jeg husker min taknemmelighed den første samtale jeg havde med Shila. Hun har hjulpet mig med at få det overblik, som faktisk er utroligt vigtigt på vejen mod balance.

Anna, 26 år

Gennem mit forløb med Shila har jeg udviklet mig mere end jeg troede muligt. Da jeg startede ved hende i December 2018 var jeg enormt usikker, manglede selvtillid, og troede i alle tilfælde af konflikter, at jeg alene var problemet. Shila har lært mig at tro på mig selv, være reflekterende i mine sociale relationer samt at være mere selvbevidst. Dette gør at de situationer der før har været enormt svære at håndtere, er blevet nemmere. Jeg kan i høj grad reflektere mere over de svære situationer, hvilket gør at outputtet altid bliver bedre, herunder den følelse jeg kommer ud med.

Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb med søde og dygtige Shila.

Tanja, 19 år

Det har været så godt at gå hos Shila.

Jeg havde mange vredesudbrud før og havde svært ved at styre mit temperament, det går meget bedre nu.

Tine, 24 år

Jeg har været så glad for, at komme hos Shila. Hun har hjulpet mig med, at mærke hvad jeg føler og ikke lade mig grænseoverskride hele tiden i forskellige sociale relationer.

Jeg har nu fået en stemme – min egen.

Ina, 52 år

Jeg har gået hos Shila i cirka et år. Terapien har hjulpet mig til, at opdage mine uhensigtsmæssige strategier i det sociale samspil, især i forhold til det modsatte køn. Jeg har nu fået nogle redskaber, så ikke de strategier spænder ben for mit videre sociale liv.

Kan varmt anbefale Shila.

Majbritt, 47 år

Shila er fantastisk nærværende og nede på jorden. Møder én præcist hvor man er den dag og er åben overfor hvad man end har brug for at få talt om. En meget personlig terapi, på den måde, at man også får igen og ikke kun giver. Utrolig varm og empatisk og absolut ikke dømmende.

Får alle tilgængelige stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Martin, 35 år

Shila er utrolig kompetent og nærværende uanset hvad man kommer med af udfordringer!
Gennem en svær periode hjalp Shila mig på benene!
Har lært en hel masse værktøjer som nu bruges i hverdagen 🙏

5 ⭐ herfra!

Sia, 21 år

Shila er nærværende og omsorgsfuld og det er virkelig rart at være oppe hos hende.
Hun har hjulpet mig med, at opdage, hvad der var svært og hvorfor det var svært. Og mit selvværd er i den grad vokset efter jeg er startet i terapi.

Så tak til dig Shila og mine bedste anbefalinger herfra.

Toke, 25 år

Shila er sød, imødekommende, nærværende, en god lytter og god at snakke med. Jeg har haft stor gavn af vores sessioner, da de har bidraget til en større forståelse af mig selv, mine problemer og mine omgivelser. Jeg har fået god vejledning og værktøjer til at bruge i hverdagen. Jeg forventer at se Shila igen, hvis jeg får brug for én at snakke med.

Jeg kan godt anbefale et forløb hos Shila.