Til plejefamilier

Familieterapi, Traumeterapi, Kursus, Workshop, Gruppeterapi 

Familie- & individuel terapi

Det er en kæmpe følelsesmæssig opgave, at blive plejefamilie. 

Det er en omvæltning for alle men og for plejebarnet er det af stor betydning, hvordan plejefamilien er klædt på til denne opgave. Det er især vigtigt, at der kommer en hurtig stabilisering og ro i plejefamilien og omkring plejebarnet generelt så tilknytningsprocessen kan få de bedste betingelser imellem plejebarn og plejefamilie, 

 

Jeg tilbyder familieterapi i de plejefamilier, hvor den proces enten forebyggende skal støttes eller, hvis det er blevet svært. Det kunne vær ei samarbejdet med biologisk familie, eller fx hvis der er traumer, der står i vejen for en sund udvikling og tilknytning.

Kurser & workshop

Som tidligere anbragt, tidligere familieplejekonsulent og nu psykoterapeut har jeg set den store komplekse opgave det er, at være plejeforældre og det store følelsesmæssige press, der hver dag påvirker alle aspekter af en plejefamilie.

Et pres der i sidste ende kan blive for stort at bære, hvis ikke man som plejefamilie støttes nok i den komplekse proces. 

Jeg udbyder kurser og workshop designet til plejeforældre med henblik på, at hjælpe dem til at kunne være i den kompleksitet plejeopgaven kræver. Kurset giver værktøjer til, at regulere sig selv på indersiden og hjælpe plejefamilier til, at kunne tåle et stort og længerevarende pres.

 

Jeg tilbyder som noget nyt også kurser til plejefamilier i nervesystemet og i traumeforståelse ´med henblik på, at plejeforældrene er klædt bedst muligt på til opgaven og kan være i det massive pres det ofte eller periodisk er, at være plejefamilie. 

Priser igennem kommunen:

Familieterapi & individuel terapi til plejefamilier 575 kr. pr. time – min. 3 timer pr. uge.

(3 timer giver op til 1,5 timers samtale, skriftligt arbejde, evt. telefonopkald/sms, status skrivning, deltagelse ved diverse møder mfl.) 

Kurser & workshop min. 4 timer.

Pris aftales individuelt ud fra undervisningens omfang, antal timer, deltager antal mfl

 

Lad mig hjælpe dig

Kontakt@shilasoeholt.dk | +45 22139557